Duurzame energie

Duurzame energie met zonnepanelen

Zonnepanelen

Duurzame energie begint met de bron van de energie. Hoewel veel stroomleveranciers groene stroom aanbieden, is dat geen garantie dat uw stroom duurzaam is opgewekt. Met zonnepanelen bent u gegarandeerd van het duurzaam verkrijgen van stroom. Deze stroom kunt u vervolgens gebruiken of zelfs terugleveren. Niet alleen is dit niet belastend voor het milieu, u bespaart ook nog eens aanzienlijk op de stroomrekening. Van de Pol Installatietechniek levert in de hele omgeving zonne-energie installaties aan zowel bedrijven als particulieren.

Warmtepompen

Vanuit de overheid is al een tijd een campagne op gang om het gebruik van gas terug te dringen. De grootste verbruiker van gas in gebouwen is de cv ketel. Hiermee wordt immers het gebouw verwarmd en van warm water voorzien. Een duurzame vervanger is de warmtepomp. Wij leveren de warmtepompinstallaties van het merk Nibe. Dit gerenommeerde merk loopt voorop als het gaat om duurzaam verwarmen.

Meer informatie over Nibe warmtepompen vindt u hier.

LED verlichting

Dagelijks wordt er veel energie verbruikt voor het verlichten van bedrijfsruimten en huizen. Door conventionele verlichting te vervangen voor LED verlichting kunt u niet alleen besparen, maar spaart u ook het milieu. Wij leveren LED verlichting voor bedrijfshallen, maar ook voor kantoren en woonruimten. LED verlichting verbruikt veel minder energie en heeft veel meer branduren. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste verlichting.

Waarom duurzame energie?

Zelf energie opwekken

Besparen op energierekening

Draag bij aan een beter milieu

Voorbereid op de toekomst