Elektrotechniek

Ervaren in elektrotechniek

Verlichting

Een gebouw kan niet zonder verlichting. Met name voor het verlichten van donkere ruimtes of het in de avonduren. Maar verlichting kan ook beter zijn voor het comfort in de werk- of woonomgeving. Daarnaast heeft verlichting een belangrijk aandeel in design. Door de juiste vorm, kleur en intensiteit van de verlichting, kan een ruimte veel beter tot zijn recht komen. Wij maken veelvuldig gebruik van LED verlichting zodat u ook nog eens duurzaam omgaat met het milieu.

Stroomvoorziening

Naast verlichting kunnen wij niet meer zonder stroom. Ieder huis of gebouw moet daarom voorzien zijn van een veilige en efficiƫnte stroominstallatie. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u vooraf adviseren over de juiste typen en locaties van stroompunten. Ook bij een verbouwing kunnen wij het stroomnetwerk in uw bedrijfspand of huis optimaliseren zodat deze weer voldoet aan uw wensen.

Beveiligingstechniek

Beveiliging van gebouwen wordt steeds belangrijker. Daarom levert Van de Pol Installatietechniek ook beveiligingssystemen voor uw bedrijfspand, bedrijfsterrein of woonhuis. Door onze samenwerking met gecertificeerde beveiligingsbedrijven kunnen wij de volledige beveiliging van uw pand of terrein verzorgen.

Wat betekent elektrotechniek voor ons?

Volledige stroominstallatie in huis

Aansluiten van elektrotechnische installaties

Domotica installaties

Hoogspanningsinstallaties