Installatietechniek

Installatietechniek voor bedrijf en particulier

Centrale verwarming

De meeste huizen, maar ook bedrijfsgebouwen worden verwarmd door middel van een centrale verwarming. Dezelfde installatie voorziet ook in warm water. Van de Pol Installatietechniek is gespecialiseerd in het leveren, installeren en het onderhouden van centrale verwarmingsinstallaties. Ook kunt u bij ons terecht voor storingen aan uw verwarmingsinstallatie. Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve onderdelen en apparaten om een betrouwbare installatie te kunnen garanderen.

Gasinstallaties

In veel panden is een gasinstallatie aanwezig. In zowel woonhuizen, bedrijfspanden maar ook stallen wordt dit gebruikt voor het verwarmen van ruimten of warm water. In sommige gevallen zijn er gasvoorzieningen nodig voor verlichting of bepaalde machines. In alle gevallen kunt u terecht bij ons voor het leveren, installeren en onderhouden van deze installaties.

Dak- en zinkwerk

Waterdichtheid van een gebouw is belangrijk, daarom kunt u voor dak- en zinkwerk ook bij ons terecht. Wij leveren zinken afdeksystemen en lijsten voor een waterdichte en onderhoudsvrije afwerking. Daarnaast kunnen wij uw dak voorzien van EPDM dakbedekking. Ten opzichte van Bitumen heeft dit een veel langere levensduur. Bovendien heeft het weer minder invloed op EPDM en het kan worden aangebracht zonder open vuur.

Wat is installatietechniek voor ons?

CV's installeren en onderhoud

Installatie van warmtepompen

Warmte installaties voor bedrijven

Gasinstallaties aanleggen en onderhouden